Följ Flowscape Technology

Flowscape deltar på IFMA Nordic Workplace 2018

Nyhet   •   Sep 24, 2018 10:28 CEST

Torsdagen den 27 september är Flowscape på plats på Nordic Workplace 2018 - arrangerat av branschorganisationen IFMA på Clarion Hotel Sign i Stockholm. 

Årets tema är "Healthy people in a digital world" - ett område som går hand i hand med Flowscapes vision om den moderna arbetsplatsen med människan i centrum. Ett digitalt och flexibelt kontorsverktyg ger ett smartare kontor som minskar personalens stressnivåer och ökar arbetsdagens flow. 

Vår Flowmaker Peter Löfgren kommer finnas på plats under dagen vid vår monter där vi demonstrerar:

  • Billboard med 3D-karta över det smarta kontoret
  • Kommunikations- och ledningsplattformen C-One

Är du på plats? Kom förbi monter 10 och hälsa på Peter!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk