Följ Flowscape Technology

Flowscape demonstrerar C-One på KRISKOM 2018

Nyhet   •   Okt 04, 2018 15:06 CEST

Torsdag 11 oktober är Flowscape på plats på KRISKOM 2018 - en konferens för aktörer som jobbar med någon form av kriskommunikation. 

På konferensen kommer man bland annat att prata om strategisk kriskommunikation - därför är vi givetvis där och visar upp Flowscapes strategiska kommunikationsverktyg C-One. 

På plats kommer vi att demonstrera C-One, systemets funktionaliteter och dess innovativa möjligheter vid kriser eller incidenter. Till exempel att säkerhetschefen på en verksamhet, ur ett krishanteringsperspektiv, snabbt, effektivt och med kirurgisk precision kan sprida information till utvalda grupper på den stora arbetsplatsen baserat på kategorier som geografi, roll, samt andra kriterier. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk