Följ Flowscape Technology

Flowscape finns nu i 17 länder

Nyhet   •   Jan 11, 2019 10:12 CET

Flowscapes strävan att eliminera friktion på kontoret har expanderat globalt under de senaste tre åren. Sedan 2016 har Flowscape-systemet installerats hos kunder i 17 olika länder.

Flowscape kan med stolthet meddela att företaget har installerat sitt system i 17 länder vid slutet av 2018. Det innebär i genomsnitt fler än 5 nya länder varje år sedan den första internationella kunden valde att ansluta sig till målsättningen att bekämpa friktion på moderna kontor under 2016.

"Det är fantastiskt att se hur Flowscape-systemet vinner mark runt om i världen. Vi ser kontinuerligt att nivån av aktivitetsbaserat kontorsarbete ökar i olika länder och regioner. I slutet av dagen vill personalen kunna göra sitt jobb utan att behöva stanna upp och tänka på hindren som skapar friktion på vägen. Det här är Flowscapes uppdrag, anledningen till att vi går upp på morgonen” säger Peter Reigo, grundare och VD.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk