Följ Flowscape Technology

Flowscape går med i 100-klubben

Nyhet   •   Maj 04, 2018 15:40 CEST

Peter Reigo, VD Flowscape

Idag är vi är extra stolta över att Flowscape har passerat en milstolpe i bolagets historia. Tack vare att den senaste affären med ett etablerat svenskt försäkringsbolag stängdes i veckan har Flowscape idag 100 kunder, däribland 27 multinationella koncerner.

Sedan starten 2011 har Flowscape gått kraftfullt framåt på en marknad där allt fler medelstora och stora verksamheter anslutit till bolagets ambition att bekämpa friktion på moderna kontor.

”Under de senaste sju åren Flowscape gått från startup till etablerad ledare inom digitala kontorslösningar, en fantastisk resa med en satsning som legat rätt i tiden. Den tekniska och digitala utvecklingen ger verksamheter möjligheten till att inte bara göra bättre affärer men också att utnyttja sina interna resurser effektivare samtidigt som de ger sina anställda bästa möjliga arbetsmiljö", säger grundare och VD Peter Reigo.

Till Flowscapes övriga svenska kunder räknas bland annat storbolag som Ericsson och Telia.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk