Följ Flowscape Technology

Flowscapes VD på Redeyes investerarmöte om nya Ericssonavtalet: "It's a game changer"

Nyhet   •   Maj 25, 2018 14:06 CEST

Flowscape och Crowdsofts VD och Ericssons globala chef för Smart and Sustainable Cities om det nya partneravtalet på Redeyes investerarmöte Investor After Work

Flowscapes och Crowdsofts VD Peter Reigo talade till investerare på Redeyes Investor After Work-event den 22 maj om bolagens sammanslagning, det nya partneravtalet med Ericsson samt målsättningarna för de kommande åren.

Därefter bjöd Peter upp Ericssons Global Head of Smart & Sustainable Cities Jo Arne Lindstad på scen för att berätta mer om det nya femårsavtalet som innebär att Flowscapes lösning ska börja säljas under Ericssons "Smart Building"-koncept.

Se filmen där Jo Arne bland annat berättar om Gartners analys av marknaden för automatisering av kommersiella byggnader där endast IoT-intäkterna uppskattas till 190 miljarder dollar år 2025.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk