Följ Flowscape Technology

Flowscapes VD på Småbolagsdagen: "Användarnas upplevelse guidar allt vi gör!"

Nyhet   •   Jun 12, 2018 14:50 CEST

Flowscape/Crowdsofts monter intill Aktiespararnas studio där huvudprodukten Flowmap drog mycket publik.

För sjätte året i rad arrangerades Småbolagsdagen den 11 juni på Sheraton i Stockholm. Flowscape/Crowdsoft var på plats för att demonstrera värdet med det friktionslösa kontoret och den intelligenta kommunikationslösningen C-One.

Dagen började med att VD Peter Reigo höll en presentation av bolaget, dess strategi och framtida satsningar som avslutades med en frågestund. Peter berättade bland annat om hur det nyligen påskrivna partneravtalet med Ericsson kommer bidra till att skala upp närvaron på den globala marknaden. 

På frågan om hur Flowscape/Crowdsoft skiljer sig från konkurrenter nämnde Peter Flowscapes starka fokusering på en helhetslösning där kundbolagens medarbetares upplevelse alltid guidar såväl produktutveckling som säljarbete. 

Se filmen där Peter Reigo presenterar Flowscape/Crowdsoft samt svarar på frågor här.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk