Följ Flowscape Technology

​Flowtalk: Varför valde Ericsson och Vasakronan Flowscape?

Nyhet   •   Jan 29, 2018 11:11 CET

Johan Leijon, Strategic product manager på Ericsson, om bland annat upphandlingen av systemet

I ett flowtalk med ledande personer på Ericsson och Vasakronan ger de sin bild av hur systemet har hjälpt företagen att öka effektivitet och reducera kontorsfriktion, och konstaterar att ”Flowscape svetsar samman communityn”.

Johan Leijon, Strategic product manager på Ericsson och Henrik Erikssson, Workplace strategist och Jesper Örtengren, Affärsutvecklingschef för handel på Vasakronan, lägger ut texten om Flowscape. Hur det påverkar sättet de arbetar på, varför de valde systemet och orsaken till att 10 000 medarbetare på Ericsson i Kista numera har lättare att hitta ett ledigt mötesrum eller en kollega.

Se filmen här: 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk