Följ Flowscape Technology

Flowscape in i Italien. Får tredje ordern från världsledande fastighetsaktör

Pressmeddelande   •   Feb 20, 2018 11:41 CET

Flowscape har tecknat avtal om en installation på det italienska huvudkontoret hos ett av världens största företag inom tjänster för kommersiella fastigheter. Ordervärdet är 590 000 SEK.

Flowscape gör sin tredje installation för ett av världens största företag inom tjänster och investeringar av kommersiella fastigheter, vilket omsätter över 100 miljarder SEK. Efter två lyckade implementationer på kundens kontor i Storbritannien och Nederländerna har nu parterna enats om ytterligare en på det italienska huvudkontoret. Affären inkluderar det mesta av Flowscapes workplace experience-erbjudande samt hårdvara såsom storskärmar, rumspaneler och sensorer. Ordervärdet för den italienska installationen är 590 000 SEK första året.

”Efter framgångsrika installationer i England och Nederländerna ges vi nu förtroendet att ytterligare expandera samarbetet i Europa. Det här är en progressiv global aktör inom fastighetsutveckling och tjänster för moderna kontor. Det är särskilt glädjande att vi fördjupar vårt samarbete med en aktör inom det här relevanta och viktiga segmentet”, säger Anders Malmström, Head of Global Partners and Business Development på Flowscape.

Partnerna diskuterar ytterligare installationer på andra kontor i Europa. 

För mer info, kontakta Peter Reigo, CEO Flowscape: peter.reigo@flowscape.se, 070-942 46 87

Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. 

Flowscape har en stark kundbas med över 60 kunder varav 15 multinationella bolag. Bland de globala partnerna finns Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet bestående av 30 Flowmakers kontinuerligt. Under vintern 2018 slås Flowscape ihop med Crowdsoft som är noterat på Aktietorget.

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk