Följ Flowscape Technology

Flowscape och Coor i pilot hos ett av Nordens största bolag

Pressmeddelande   •   Mar 02, 2018 13:28 CET

Flowscape fördjupar samarbetet med facility managementbolaget Coor i Norge när man nu gör två pilotinstallationer för ett av Nordens största bolag.

Coor, ett av de ledande facility management-bolagen, har initierat affären med ett av Nordens största företag och valt att inkludera Flowscape som leverantör. Bolagen har samarbetat tidigare och Coor har Flowscapes lösning på sitt kontor i Norge.

Affären gäller pilotinstallationer på två av företagets största kontor, och berör direkt eller indirekt runt 250 medarbetare. Installationerna innehåller Flowscapes mjukvarulösning för att finna arbetsstationer och mötesrum samt hårdvara såsom sensorer och storbildsskärm. Flowscape och Coors gemensamma erbjudande skapar goda förutsättningar för att minska kontorsfriktion samt förse kunden med statistikunderlag för att optimera arbetsplatsen.

Installationerna sker under första och andra kvartalet 2018. Faller testerna väl ut finns det möjlighet för ytterligare piloter på flera kontor. De två första installationerna har ett totalt ordervärde på 350 tkr.

”Jag är oerhört stolt och glad över att Coor har valt att utöka samarbetet med oss, och särskilt när det gäller en sådan stor aktör som den här kunden. Jag ser med tillförsikt fram emot nya samarbeten och affärer med Coor under 2018”, säger Magnus Johansson, Head of Sales Nordics & Eastern Europe.

För mer info, kontakta:

Peter Reigo, CEO Flowscape på tel: +46 70 942 46 87 eller peter.reigo@flowscape.se

Om Coor

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Inom Coor finns specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategisk rådgivning. Coor omsätter cirka 7 500 MSEK och har drygt 7 000 medarbetare.

Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. 

Flowscape har en stark kundbas med över 60 kunder varav 15 multinationella bolag. Bland de globala partnerna finns Ericsson, Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London växer teamet av 30 Flowmakers kontinuerligt. Under vintern 2018 går Flowscape ihop med Crowdsoft som är noterat på Aktietorget. 

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk