Följ Flowscape Technology

Flowscape och Ericsson i globalt erbjudande mot teleoperatörer

Pressmeddelande   •   Maj 21, 2018 16:24 CEST

Flowscape ingår ett femårigt avtal med Ericsson där Ericsson erbjuder Flowscapes produkter i sitt smart building-utbud mot teleoperatörer över hela världen. Operatörerna kommer att agera återförsäljare mot sina företagskunder vilket innebär att erbjudandet når flera tusen bolag globalt.

Ericsson har använt Flowscapes lösning på sitt huvudkontor i Kista sedan september 2017. Nu har de valt att inkludera Flowscape i företagets smart building-koncept riktat mot sina 350 teleoperatörskunder över världen. Avtalet ger operatörerna en avancerad IoT-baserad lösning att i sin tur sälja till deras företagskunder vilket innebär att erbjudandet når tusentals bolag globalt.

Partneravtalet har en löptid på fem år. Den kombinerade lösningen kommer marknadsföras under namnet Ericsson Smart Buildings.

”Vi har valt Flowscape eftersom vi tycker att deras system är det mest konkurrenskraftiga på marknaden. Flowscape har visat flexibiliteten, kompetensen och viljan till ett nära samarbete vilket säkerställer att vi tillsammans kan bygga ett starkt erbjudande mot vår globala kundbas”, säger Jo Arne Lindstad, Global Director, Smart & Sustainable Cities på Ericsson.

I nästa steg ska Ericssons globala säljkår utbildas med målsättningen att börja sälja lösningen inom några veckor. Bedömningen är att samarbetet kommer börja påverka Flowscapes omsättning under 2019.

”Det här är ett enormt lyft för Flowscape, en game-changer. Vi har nu möjligheten att nå en global marknad tack vare Ericsson och deras teleoperatörskunders säljare och personal. Det känns fantastiskt att få detta förtroende från en av världens ledande tillverkare av telekom-utrustning” säger Peter Reigo, VD på Flowscape.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape, telefonnummer: +46709424687, email: peter.reigo@flowscape.se

Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern IoT-teknik minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor.

Flowscape har en stark kundbas med över 100 kunder varav fler än 25 multinationella bolag såsom Ericsson, Telia och Kinnarps. Bland partnerna finns Atea, Ericsson, Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet av 30 Flowmakers kontinuerligt. 2017 utsågs Flowscape av Dagens Industri till Gasellföretag. Under vintern 2018 gick Flowscape samman med Crowdsoft som är listat på Aktietorget.

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk