Följ Flowscape Technology

Flowscape utvald Smart Office-lösning på svenskt ”Experience Center”

Pressmeddelande   •   Dec 21, 2018 13:30 CET

Flowscapes VD Peter Reigo håller föredrag på Co-Lounge, november 2018. Foto: Co-Lounge

Flowscape har ingått ett partnersamarbete med Co-Lounge, ett fysiskt och digitalt ”Experience Center” som visar framtidens innovativa arbetssätt. Co-Lounge är ett samarbete mellan flera stora bolag inom området Workstyle Innovation.

Co-Lounge är ett koncept som kommit till i ett samarbete mellan Ricoh Sverige, IBM Svenska AB, Coor samt Kinnarps. Co-Lounges lokaler i Solna är ett dedikerat utrymme där kunder till partnerbolagen kan prova att jobba med olika verktyg och plattformar, både fysiska och digitala, i samband med jobbrelaterade aktiviteter som till exempel möten eller workshops. Personal från partnerbolagen finns på plats för att demonstrera de olika digitala verktygens och arbetsprocessernas flöde.

”För Flowscape är det en fantastisk möjlighet att, tillsammans med starka partners, exponera vår lösning ännu bredare mot den svenska marknaden. Samtliga bolag i Co-Lounge är stora varumärken med imponerande kundlistor och vi är väldigt stolta att ha blivit utvalda som den Smart Office-lösning de vill visa upp vid sidan av sina egna innovativa lösningar” säger Peter Reigo, VD för Flowscape. 

Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern IoT-teknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. Flowscape har även kommunikationsverktyget C-One, en flexibel plattform för att hantera storskalig kommunikation baserat på befintlig infrastruktur. 

Flowscape har en stark kundbas med över 100 kunder varav fler än 25 multinationella bolag såsom Ericsson, Telia och Kinnarps. Bland partnerna finns Atea, Ericsson, Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet av 30 Flowmakers kontinuerligt. Under vintern 2018 gick Flowscape samman med Crowdsoft som är listat på Aktietorget.

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk