Följ Flowscape Technology

Flowscapes produkter visas som framtidens lösningar i USA

Pressmeddelande   •   Okt 11, 2018 10:08 CEST

För första gången ska Flowscapes båda produkter (smarta kontors-lösningen och C-One) levereras i ett gemensamt erbjudande. Kunden är ett väletablerat amerikanskt byggbolag som kommer visa upp produkterna för sina kunder inom den amerikanska storindustrin.

Det amerikanska bolaget är bland annat verksamma inom konstruktion av fabriker, kontorsbyggnader samt som konsulter inom energiindustrin. Nu ska man bygga ett innovationslabb i en större amerikansk stad där framtidens teknik inom smarta kontor och smarta byggnader ska visas för befintliga kunder inom amerikansk storindustri.

Företaget har valt Flowscape som leverantör av både smart kontorslösning (Flowscape-produkten) samt kommunikationsplattform för stora arbetsplatser (C-One) till innovationslabbet som ska byggas.

Särskilt C-One är av intresse för företaget i syfte att demonstrera ett system för att kommunicera med personal i fabriker där risken för olyckor eller incidenter är hög. Baserat på scenario kan C-One användas för olika typer av kommunikation:

- Nivå 1: Generell informationsspridning till personal i fabriken (nyheter, meddelanden etc.)

- Nivå 2: Mindre incidenter som är viktigt att pusha ut till personalen (t.ex. brand som har släckts och uppföljande information som förklarar röken som har spridits)

- Nivå 3: Tidskritisk information till utvalda grupper eller hela personalen (incidenter av extern eller intern art som leder till utrymningsbehov eller andra kritiska aktioner av liknande karaktär).

För Flowscape innebär leveransen bred exponering med hela produktutbudet mot en rad företag inom den amerikanska storindustrin. Värdet på denna första leverans är 15 000 dollar.


Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern IoT-teknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. Flowscape har även kommunikationsverktyget C-One, en flexibel plattform för att hantera storskalig kommunikation baserat på befintlig infrastruktur.

Flowscape har en stark kundbas med över 100 kunder varav fler än 25 multinationella bolag såsom Ericsson, Telia och Kinnarps. Bland partnerna finns Atea, Ericsson, Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet av 30 Flowmakers kontinuerligt. Under vintern 2018 gick Flowscape samman med Crowdsoft som är listat på Aktietorget.

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk