Följ Flowscape Technology

Logistikjätten Cargotec väljer Flowscape till sitt nya ABW-kontor

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2018 12:25 CET

Flowscape har tecknat ett treårigt avtal med den globala finska logistikjätten Cargotec via partnern Ricoh. Installationen ska ske på Cargotecs nybyggda ABW-baserade kontor i Ljungby. Orderns värde är på ca 1,5 MSEK.

Med Flowscapes system ska Cargotec förbättra och effektivisera sitt arbetssätt på det nybyggda kontoret i Ljungby där 200 medarbetare ska sitta efter att flytten är genomförd under kommande vinter. Ordern, som realiserades via Flowscapes partner Ricoh, innehåller både mjukvara och hårdvara. Avtalet löper över 3 år och har ett värde på ca 1,5 MSEK.

”Vi är otroligt glada att en internationell och välkänd aktör inom logistikbranschen har valt Flowscapes lösning till sitt nya ABW-kontor. Min förhoppning är att detta är början på ett långt och fruktsamt samarbete med Cargotec” säger Peter Reigo, VD för Flowscape. 

Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern IoT-teknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. Flowscape har även kommunikationsverktyget C-One, en flexibel plattform för att hantera storskalig kommunikation baserat på befintlig infrastruktur. 

Flowscape har en stark kundbas med över 100 kunder varav fler än 25 multinationella bolag såsom Ericsson, Telia och Kinnarps. Bland partnerna finns Atea, Ericsson, Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet av 30 Flowmakers kontinuerligt. Under vintern 2018 gick Flowscape samman med Crowdsoft som är listat på Aktietorget.

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk