Följ Flowscape Technology

Multinationell kund till Flowscape påbörjar global utrullning

Pressmeddelande   •   Jul 17, 2018 13:17 CEST

Ett stort internationellt telekombolag ska rulla ut Flowscapes lösning globalt med början på sex kontor i fyra världsdelar, samt utökar installationen till att täcka hela bolagets huvudcampus i Stockholm.

Telekombolaget har inkommit med ordrar för installationer av Flowscapes lösning på kontor i Tyskland, Storbritannien, Ungern, Förenade Arabemiraten, USA och Indien. Diskussioner pågår även om utrullning, under hösten 2018, till fler av bolagets internationella kontor.

Det sammanlagda ordervärdet för hårdvara, installation och mjukvarulicenser i denna första fas är 6 miljoner kronor. I takt med att antal aktiva användare överskrider de 3000 licenser telekombolaget redan har köpt kommer fler mjukvarulicenser att köpas in. Med dessa installationer kommer lösningen bli tillgänglig mot ca 14 000 anställda inom koncernen globalt.

Telekombolaget, som har använt Flowscapes lösning i delar av sitt huvudkontor i Stockholm sedan 2017, ska även rulla ut lösningen till resterande delar av samma kontor, vilket innebär att Flowscape-systemet kommer att användas på en yta som täcker sammanlagt 160 000 kvadratmeter.

”Vi är mycket glada att se denna internationella utrullning av Flowscape-systemet. Det är ett fantastiskt kvitto på lösningens skalbarhet och användarvänlighet”, säger Peter Reigo, VD för Flowscape.

Denna information är sådan information som Flowscape AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 juli 2018

Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern IoT-teknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor.

Flowscape har en stark kundbas med över 100 kunder varav fler än 25 multinationella bolag såsom Ericsson, Telia och Kinnarps. Bland partnerna finns Atea, Ericsson, Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet av 30 Flowmakers kontinuerligt. Under vintern 2018 gick Flowscape samman med Crowdsoft som är listat på Aktietorget.

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk