Följ Flowscape Technology

Telenor Sverige AB: Flowscapes näst största order någonsin

Pressmeddelande   •   Apr 24, 2018 09:16 CEST

Genom partnern Atea har Flowscape tecknat ett treårigt avtal med Telenor Sverige AB. Ordens värde är totalt 7,5 MSEK.

Med hjälp av Flowscapes system kommer Telenor kunna utveckla sitt arbetssätt, vilket därmed ska bidra till att skapa en modern arbetsplats. Ordern, som realiserades genom partnern Atea, innehåller såväl hårdvara som mjukvara och inkluderar bland annat över 40 rumspaneler, över 1 000 sensorer och supportavtal. Avtalet har ett värde av 7,5 MSEK och löper över 3 år. Det gör affären till Flowscapes näst största genom tiderna.

Telenors kravbild med användarens upplevelse och nytta i centrum var avgörande när de gjorde sitt val av leverantör. Det stämmer med hur vi ser på IT-lösningar i moderna kontor. Det är härligt att dela den här bilden med en så tongivande aktör som Telenor”, säger Peter Reigo, VD på Flowscape.

För mer info, kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape på tel: +46 70 942 46 87 eller peter.reigo@flowscape.se

Om Atea

Atea har ett heltäckande erbjudande inom it-infrastruktur. Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, är marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.

Om Flowscape

Flowscape är "the modern office Flowmakers". Genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik, minskar Flowscape tidsödande och ökar interaktion och produktivitet bland kollegor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. 

Flowscape har en stark kundbas med över 80 kunder varav 18 multinationella bolag såsom Ericsson, Telia och Kinnarps. Bland partnerna finns Atea, Ericsson, Fujitsu, Cisco och Ricoh. Med kontor i Stockholm, Karlskrona och London, växer teamet av 30 Flowmakers kontinuerligt. Under vintern 2018 gick Flowscape samman med Crowdsoft som är listat på Aktietorget.

För mer information, besök www.flowscape.se
Följ oss på Linkedin

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk