Följ Flowscape Technology

Aktivitetsbaserade kontor - det moderna sättet att skapa flow!

Video   •   Feb 17, 2017 10:59 CET

 
Som svar på globaliseringen och digitaliseringen, blir organisationer runt om i världen mer flexibla i sitt arbetssätt och teknologi. För att boosta produktivitet och samarbete i de nya kontorslandskapen, satsar därför allt fler företag på aktivitetsbaserat arbetssätt, även kallat ABW. Men vad är egentligen ABW? Vi guidar dig genom konceptet med en video (producerad av Veldhoen + Company).
Licens All rights reserved (?)
Videolängd 3:42

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk