Följ Flowscape Technology

Användarmanual för Flowscapes app

Video   •   Apr 24, 2017 16:44 CEST

 
Nyfiken på att se hur Flowscapes app fungerar? Vår Flowmaker och positioneringsexpert James Tidd guidar dig genom appen och dess huvudfunktioner. Genom att använda appen kommer personalen inte bara att öka samarbetet och kommunikationen sinsemellan, utan också spara enorma mängder tid på att leta efter tillgängliga skrivbord och mötesrum.
Licens All rights reserved (?)
Videolängd 4:15

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://flowscape.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.

We are the modern office flowmakers!

Flowscape arbetar i linje med sitt uppdrag "We are the modern Flowmakers", för att få anställda runt om i världen att älska att arbeta i moderna kontor, genom att erbjuda en toppmodern positioneringsteknik som minskar tidsödande och river ner barriärer för interaktion och produktivitet bland kollegor.

Vi svär vår trohet till fri rörlighet, flödande kommunikation och total tillgänglighet som härrör från att arbeta nära varandra. Detta är anledningen till att vi stiger upp på morgonen.

Flowscape AB
Arne Beurlings Torg 9
164 40 Kista
Stockholm, Sweden
Org no: 556866-9625
VAT no: SE556866962501

Sales inquiries: sales@flowscape.se
Support issues: Help Center
Other topics: info@flowscape.se
Office: +46 (0) 8 409 112 22
Follow us on Linkedin
Follow us on My Newsdesk